• Bőr megnyúlás elleni módszer?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21 éves vagyok. 10 éves koromban elezdtem hízni rohamosan ami évi 15-20 kilót jelenett. 18 évesen 131 kiló volt a maximum súlyom. Valószínűleg nem figyeltem eléggé a táplálkozásomra, mert alapjában véve egészséges voltam mindig is. 19 évesen egy újságkihordós munkával sikerült leadnom fél év alatt 25 kilót és most további 10-et nagyjából. Most 21 évesen 95 kiló és 188cm vagyok. Próbálok tartani egy diétát és konditerembe is járok kardiózni. Sok változás látszik rajtam, főleg az arcomon, de a hasamat még mindig ugyanakkorának látom. Persze a nadrágokon mindig látom hogy egyre kisebb méret kell, de szerintem a bőröm nagyon megnyúlt a 10 éves túlsúlytól és nem tudom mit tudnék ellene tenni. A kérdésem az lenne, hogy van-e valami módszer arra hogy a bőrt újra feszessé tegyem? Vannak-e rá gyakorlatok vagy kenőcsök. Hallottam hogy a kakaóvaj krém jót tesz, de nem tudom mennyire használ. A másik kérdésem hogy mikortól érdemes elmenni egy plasztikai sebészhez? Lehet-e a bőrt feszesíteni a hasi tájon? Először is szeretném a legjobb eredményt elérni mielőtt a kés alá vetném magam. Előre is köszönöm a választ. Mellékelek egy képet a hasamról, hátha többet segít a kép.

        Dr. Ignácz Zsuzsanna válasza a hasplasztika témában

        Sajnos olyan sok a bőrfelesleg hogy a krémek már nem segítenek és csak a mütét segithet....ilyenkor: A PLASZTIKAI SEBÉSZ A HASPLASZTIKA ELVÉGZÉSÉVEL SEGÍTSÉGET NYÚJT ABBAN, HOGY A NAGY MÉRTÉKŰ FOGYÁS, ESETLEG A TERHESSÉG KÖVETKEZTÉBEN MEGNYÚLT, PETYHÜDTTÉ VÁLT, LÓGÓ ÉS KITÁGULT BŐRNEK VISSZAADJA ELVESZÍTETT RUGALMASSÁGÁT. A KOR ELŐREHALADTÁVAL A CSÖKKENT BŐRFESZESSÉG PROBLÉMÁT ÉS KELLEMETLENSÉGET OKOZHAT. LEGTÖBB ESETBEN A BŐR KINYÚLÁSA EGYÜTT JÁR HASI ZSÍRFELESLEG LERAKÓDÁSSAL. A HASPLASZTIKA MŰTÉTEK LÉNYEGE A HAS BŐRFELESLEGÉNEK ÉS VELE EGYÜTTESEN A ZSÍRFELESLEGÉNEK ELTÁVOLÍTÁSA, SZÜKSÉG SZERINT KIEGÉSZÍTVE A HASFALI IZOMZAT REKONSTRUKCIÓJÁVAL. Mivel nem sok zsirszövet maradt már és fiatal még ezért, jók a gyógyulási esélyei... Üdvözlettel: Dr.Ignácz Zsuzsanna


        Dr. Ignácz Zsuzsanna
        sebész, plasztikai sebész szakorvos

        Dr. Ignácz Zsuzsanna

        Kérdés: 2011. december 07., 13:26; Megválaszolva: 2011. december 08., 15:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: