• vízsérv csecsemőknél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérem dr. Nő ha módjában áll válaszolni.... Kisfiam herezacskója túlzottan nagy, azt mondták vízsérv. De az talán a legaggasztóbb, h elemlámpával megvilágítottam a "zacskoiját" és heréknek nyomát sem látom.Ezt az orvos is megtette volna (Győr Petz Aladár), de nem volt elem a lámpába.... Van okunk aggódni? Ha műteni kell, melyik életkort érdemes megvárni. Megtisztelő válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel:Hajnal Zsombor

        Dr. Boros Miklós válasza a vízsérv témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben vízsérve van a here is lent van a herezacskóban. Egy éves korig a spontán visszafejlődés is megtörténhet, ezért 1 éves kor után javasolt gyermeksebészeti szakvizsgálat.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 06., 20:15; Megválaszolva: 2011. december 09., 12:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó