• vakbél mútét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. úr Nem mindennapi kérdéssel fordulok önhöz. volt egy perforált vagbelem. ami csúnyán szétfakadt. utolsó pillanatokban voltunk nagyon nagy fájdalmak mellett. az ügyeleten félrediagnosztizált ami majdnem az életembe került. nem tudjuk, hogy az orvossal mit tegyünk.de annyi biztos, hogy a tudtára adjuk. de nem is ez a lényeg. 22 éves vagyok, fiatal és hát a lányokat szeretem a lányok meg a barna bőrt. még itthon vagyok táppénzen,. nem vagyok ágyhoz kötve. de most egyre többet mozgok. a kérdésem az lenne, hogy mehetek a szoláriumba? :) előtte is sokat jártam. nem lesz e gond ha járok szoláriumba.? válaszát előre is köszönöm

        Dr. Boros Miklós válasza a vakbél témában

        Tisztelt Kérdező! A végleges sebgyógyulásig nem javasolt a szolárium, ez legalább 6 hét. A szolárium károsan befolyásolhatja a sebgyógyulást, ami maradandóbb heg lesz, ha nem tartja be a javaslatot.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. december 05., 18:33; Megválaszolva: 2011. december 08., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: