• Refluxom van-e vagy valami más

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        egy eve keresem a megoldast a tüneteimre rengeteget hanyok lugosszerü valadekokal egyben elmentem a haziorvoshoz mivel leguti problemaimis adodtak elküldöt aszma orvoshoz ot elmondas alapjan azt alapitotak meg aszma utalo jelek de viszont a tüdövizsgalat semijen rautalojel nemtalalhato igy fölirtak asma pipat meg inhalacios port szedtem 4 honapon at rajötem hogy roszabul vagyok töle ezert 10 honapja nemszedem mindig hanytam aszmapipahasznalat utan is a tüneteim sujosbodnak gyomorfajas napiszinten hanyas valtozo melkasi fajdalmam van alvaszavar karzsibadas a kerdesemrefluszom vane

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hányás témában

        Kedves Kérdező! A gyomorfájdalom és a gyakori hányás miatt feltétlenül javasolt gasztroenterológiai szakrendelés felkeresése, gyomortükrözés szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 22., 13:50; Megválaszolva: 2011. október 24., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó