• Gyomorfekély fájdalom csillapítása

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr! Az lenne a kérdésem,hogy kb1hónapja gyomorfekélyem van,elég kiterjedt.Hogyan és miivel lehet a fájdalmat csillapítani,hogy éjszaka tudjak aludni? mellette cukorbeteg vagyok és krónikus hasnyálmirigy gyulladásom is van. Az inzulin miatt rendszeresen ennem kell,így is tegnap reggel is 2.5volt,pedig éjjel 5-ször is ettem.Amit írtak savlekötőket biztos jó,de a fájdalom sokszor kibírhatatlan. Algoflex forte egy kicsit ehyhíti,de sokszor semmit nem ér. Kérem mielőbbi válaszát és a gyógyszer nevét ami csillapítja a fájdalmat.Már nagyon elvagyok keseredve,az életem semmit nem ér. Tisztelettel:Attila

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyomorfekély témában

        Kedves Attila! A gyomorfekély fájdalmai savlekötőkkel, illetve protonpumpa-gátló kezeléssel, megfelelő étrenddel enyhíthetőek, a panaszt okozó ételeket iktassa ki étrendjéből, ezzel kapcsolatosan több cikk is van weboldalunkon. Algoflexet és fájdalomcsillapítókat ne vegyen be, mert hatásukra a fekély súlyosbodhat, a gyógyulást is késleltetik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 28., 08:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 29., 09:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó