• Székrekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! kipróbáltam az emozul nevű proton pumpa gátlót hatóanyaga : az ezomeprazol de székrekedést okozott így abbahagytam .Én azért vagyok már kicsit felháborodva mert többnyire pantoprazol sandoz-t szedtem abból volt 20-as 40-es lansone kapszula is volt, pantolo controll gaviscon folyadék ami ilyen védő réteget képez de a reflux megmaradt nem eszek mindig vagy sok paradicsomot meg agyon fűszerezett dolgokat se gyorséttermi ételt azt egyáltalán nem és nm tudom már mit csináljak Amúgy meg tavaly gyomor tükrözésem után 2és fél hónapig szedtem reggel este 20-at és nem éreztem semmi hatást.Nyelőcsőfekély+ gyulladást nem találtak egyedül a gyomorban de a szövettanom negatív lett.És nem egy problémám van ezen kívül. még van magas vérnyomás + pajzsmirigy alulműködés És azért elég drága mulatság próbálkozni minde gyógyszerfrel.

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        A gyógyszerek választásakor nem tudjuk mi sem előre, hogy kinek melyek fog leginkább hatni, így nem igazán értem felháborodását, úgy vélem, mindenki segítő szándékkal próbált tanácsot adni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. augusztus 27., 18:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 13:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: