• Ezt már soha nemlehet kigyógyitani?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szép jónapot kivánok/anyi lenne a kérdésem nyelőcső gyulladást álapitottak meg nállam és sok gyomorsav és helicobaktert is de ez lassan 1 éve nagyon legyengitett állandó hányinger sokszor étvágytalanság gyengülés rossu közérzet és ugyvettem észre kihat az idegeimre is de amugy is régebben szedek nyugtatót//ezt tükrözéssel álapitották meg//csak az a bosszantó hogy a hányunger sokszor még előjön és valmikor le is tudok adni 3-4 kilót is holott 71kg vagyok/már szedem a béres cseppet is multivitaminokat hátha az segit 1 kicsit az étvágyamon//ráakartam magam adni egy vastagbél tükrözésre is de még nemtettem meg de tesztet széklettel csináltak és nemleltek ugy semmit a vastagbelen //igy kell leélnem az életem ezzel a rossz közérzettel egy kis segitséget ha kérhetnék//amugy az antibiotikumot kiszedtem mikor ezt megálapitották nállam és a helicidet/de nemondanám hogy nagy javulás ált volna be//és még anyit a nyakamon ojan piros folt jött ki valamikor gyengébben valamikor erősebben látni de a kezelőorvosam aztmondta az ideg////köszönöm elóre is a válaszát tistelettel////////

        Dr. Plósz János válasza a nyelőcső gyulladás témában

        A savcsökkentő mellett érdemes lehet prokinetikus (nyelőcső-gyomor motilitást serkentő ) gyógyszer szedése (Motilium, Cerucal). Valamint az életmódi változtatások (gyakori, rendszeres, nyugodt, kis étkezések, fűszeres, forró ételek, szénsavas italok kerülése, ágyban fejvég megemelése).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. augusztus 26., 13:37; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 13:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: