• Reflux(Nyelőcső)

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdv! Azért írok mert ujjabban a mellkasom szúr ég meg ilyen rossz érzéseket érzek hogy szedtem pantoprazol sandoz-t meg pantolocontroll-t vacsora előtt 2x20mg(azaz40-et) hogy nem tudna valami olcsó protonpumpa gátlót ajánlani mert alvás is nyugtalan nem nagyon alszok normálisan gyomortükrözés tavaly volt de a gyomor gyulladáson semmi extrát nem mutatott ki ! Hogy attól félek kilyukad a nyelőcsövem meg a gyomrom! Gyomor tükrözést a múltkorit is elég nehezen éltem meg!!! Várom levelemre mielőbbiszíves válaszát!

        Dr. Szigeti Nóra válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a többfajta protonpumpagátló közül nem mindegyik válik be mindenkinél, ha a pantoprazol tartalmú gyógyszerrel nincs megelégedve, keresse fel háziorvosát, és váltsanak lansoprazol vagy esomeprazol tartalmú szerre; kérje, az olcsóbb készítményt ezekkel a hatóanyagokkal.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 16:22; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 12:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: