• Reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Gyermekünknél refluxot diagnosztizáltak.Novalac ar 2 tápszert javasoltak,de ez t nem lehet már kapni.Jelenleg a Nahrin terméket fogyasztja,neve:Fibrosan.Rosttabletta.Azt javasolták,hogy ne fogyasszon tejterméket,akkor hogyan lesz kálciumbevitele a gyermeknek?van-e valamilyen megoldás erre a kérdésre?Köszönettel:Kiss Éva.

        Dr. Boros Miklós válasza a reflux gyermeknél témában

        Tisztelt Kérdező! Nem csak a tejtermékek tartalmaznak kálciumot. A tejtermékek teljes kiiktatása nem minden esetben szükséges, emellett már ebben az életkorban is adható ásványi anyag készítmény. Kerüljék a szénsavas italokat és a sok egyszerű szénhidrátot tartalmazó ételeket, kakaót. Vegyes táplálkozásnál kicsi az elégtelen ásványi anyag fogyasztás esélye.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. augusztus 11., 14:07; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 10:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó