• REFLUX

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem az lenne,hogy megállapitották,gyomortükrözéssel,hogy refluxom van és kaptam rá gyögyszert,de közben kiderült,hogy depresszióm van és arra is kaptam gyögyszert.Állandöan hányingerem van és most nem tudom mitől ,mivel nekem soha nem jön fel gyomorsav .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! A tükrözés eredménye alapján, ha reflux igazolódott, akkor szedni kell a gyógyszert. A kétféle gyógyszeres kezelést illetően nem zárja ki egyik a másikat, együtt is alkalmazhatja azokat.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 20:41; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: