• Súlyos?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Pár nappal ezelőtt kora reggel kisebb mellkasi fájdalmat kezdtem érezni. Nem törődtem vele, hiszen régebben is voltak kisebb mellkasi fájdalmaim, de elmúltak. Majd utána észrevettem, hogy miután valami szilárd ételt lenyelek, a mellkasom jobb oldalán (a mellkason kívül) belül furcsa nyomó érzést tapasztalok. Mintha súrolná belül az étel. A mellkasi fájdalmak megmaradtak napok múltán is, aztán a hátam felső része is fájni kezdett, az sem akar múlni. Mostanra már csak folyékony dolgokat merek lenyelni, a mellkason jobban fáj, nyom, már a fekvés sem kellemes. Ehhez pedig valami féle szájfertőzés is párosul, ami ezek előtt jött ki, de ez már gyakori. Orvossal is voltam nála, de az csak ecsetelőt írt fel. A kettő összefügghet?

        Dr. Plósz János válasza a mellkasi fájdalom témában

        A nyelési fájdalom, nyelészavar riasztó tünet, mindenképp gasztroenterológiai szakvizsgálatot indokol ( lehet hogy "csak" egyszerű reflux betegség, de a tünetek alapján mindenképp további vizsgálatok szükségesek).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 24., 08:39; Megválaszolva: 2011. július 25., 07:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: