• Gyomorfájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lányom vasárnap óta fájlalja a gyomrát, felfúvódott hasmenése volt akkor éjjel, hétfőn azt mondta gyenge nagyon. kedd szerda jól volt szerda éjszakára megint hasmenés reggelre jártányi ereje sem maradt. Ahogy eszik úgy megy a hasa még mindig fel van fújódva fájlalja a gyomrát rázza a hideg csak feküdni tud. kérem segítségüket a házi orvos refluxot említett és szerdára gyomortükrözést kért ma péntek van

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        Véleményem szerint fertőzéses gyomor-bélhurutja zajlik. Így gyomortükrözés helyett inkább széklettenyésztést javasolnék. Addig is diéta (bő folyadék, keksz-tea, majd pirítós, majd főtt burgonya, rizs), pre- és probiotikumok használata segítheti elő a gyógyulást (Progastro825, Protexin).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. július 22., 20:51; Megválaszolva: 2011. július 25., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: