• Szorongás, gyomorideg

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DoktorUr/No, sulyos maganeleti valsagomnak koszonhetoen, amikor eppen nagyobb mertekben utkozik ki a problema, sulyos gyomorbantalmakkal kuzdok. Sem enni sem pedig inni nem tudok egy falatot sem, akar egy, masfel hetig is, amely ido alatt az amugyis csekely es zsirmentes sulyombol sokat veszitek. Az elmult ket evben ez szinte havonta megtortent, es egy het alatt 5kilokat dobtam le, majd mikor rendezodtek a dolgok, visszaszedtem valamennyit, de ez nagyon megviseli a testemet es a szervezetemet is. Tegnap ota ismet fennall a problema, de nem szeretnem elfogyni a maradek mellemet is. Van erre valamilyen gyogyszer? Vagy mit kellene megprobalnom elfogyasztani, hogy ez ne kovetkezhessen be? A savas erzes miatt a hanyinger is eroteljes, es semmihez sincs energiam. Varom valaszat, koszonettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux, szorongás témában

        Kedves Kérdező! Protonpumpa-gátló szedése javasolt, emellett kímélő diétával megállíthatón a súlyvesztés. A szorongásoldó panaszaira próbáljon gyógynövény alapú szorongásoldó szedni, ha nem javul, keressen fel pszichiátert. Az interneten talál információt a stresszkezelő technikákkal kapcsolatosan.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 28., 11:57; Megválaszolva: 2011. május 30., 11:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: