• ÉRDEKLŐDÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        éVEK ÓTA REFLUXOM VAN ,GYOMORTÜKRÖZÉS ALKALMÁVAL DERŰLT KI MERT PANASZT CSAK GYOMORFÁJDALMAM OKOZOTT EZ VOLT 2006 BAN EZÉRTEGY PÁR HÓNAPIG SZEDTEM SAVCSÖKKENTŐT, DE EMELLETT VAN NYELŐCSŐFEKÉLYEM ÉS HELIKOBAKTEREM IS ,MINTMÁR MONDTAM RÉGEN NEM SZEDEK SEMMIT ,CSAK MOSTANÁBAN VANNAK NYELÉSI NEHÉZSÉGEIM ,PUFFADOK ÉS TÁRSULT NYELV ÉS SZÁJÉGÉS IS ILLETVE FÁJ AZ EGÉSZ GÉGÉM ,VISZONT NEM ÉRZEM HOGY SAVAM LENNE.lEHET E HOGY KIALAKULT NÁLAM EGY ROSSZINDULATÚ DAGANAT?EGYSZERŰEN ALIG VISZ A LÁBAM ,GYENGE VAGYOK.,MI A VÉLEMÉNYE,KÉREM NYUGTASSON MEG

        Dr. Plósz János válasza a reflux témában

        Életkorából adódóan nem rosszindulatú betegség merül fel legnagyobb valószínűséggel, sokkal inkább a reflux betegség súlyosbodása. Azonban a nyelési nehézség riasztó tünetnek számít, emiatt azt javaslom, mielőbb keresse fel háziorvosát, vagy gasztroenterológiai szakrendelést.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. április 13., 19:15; Megválaszolva: 2011. április 16., 14:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: