• ÉRDEKLŐDÉS

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2006BAN VOLT GYOMORTÜKRÖZÉSEM MELYNEK A LELETE LAZA KARDIA IDÜLT GASTRITIS A NYELŐCSŐ ALSÓ HARMADA DISKRÉTEN ECRUDÁLT A GYOMORNYÁLKAHÁRTYA UTCAKÖVEZET RAJZOLATOT MUTAT.eZT AZÉRT IRTAM LE MERT MOSTANÁBAN NAGYON FÁJ A NYELŐCSÖVEM VAGY NEM TUDOM MI,DE A NYAKAMBA FÁJ ILLETVE NYELŐCSŐFEKÉLYEM IS VAN DE NEM SZEDEK SEMMIT,UGYE NEM RÁKOS VAGYOK,NAGYON FÉLEK DE MÉG EGYSZER NEM AKAROK TÜKRÖZÉST

        Dr. Szigeti Nóra válasza a nyelőcsőrák témában

        Kedves Kérdező! Sajnos gyomortükrözés nélkül nem lehet megmondani a nyálkahártya károsodásának mértékét, úgyhogy javasolnám ezt a vizsgálatot, valamint azt követően ún. protonpumpagátló gyógyszer szedését.


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. április 12., 20:41; Megválaszolva: 2011. április 13., 13:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: