• Rekeszizomsérv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletel fordulok onokhoz! Decemberben 2010-ben rekeszizom servet allapitotak meg a kolozsvari orvosok.Amit tudok hogy egy kisebb rekeszizom servet talaltak es a reflux kezelest irtak fel ami azt jelenti hogy omeran 40mg/nap. De en meg mindig szedulok puffadom es zsibad a homlokom.nem tudom mi tegyek mert a legnezeben a szedulest birom .Koszonom !

        Dr. Bor László válasza a reflux témában

        Tisztelt Uram! A 2010-s bajmegállapítás óta hosszabb idő telt el, viszont azóta is panaszos. A szédülés, homlok zsibbadás nem típusosan refluxra jellemző tünet, mindenek előtt ezek okát indokolt tisztázni. Ismereteink szerint a rekeszizom sérv inkább következménye, mint kiváltója a refluxnak. Kérdéséből nem derül ki, hogy a reflux betegségét milyen mélységben vizsgálták ki, az alkalmazott kezelésből úgy tűnik lenne finomítani való. Forduljon a kérdésben járatos centrumhoz.


        Kérdés: 2011. április 08., 14:54; Megválaszolva: 2011. április 11., 09:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó