• Reflux

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        3 eve szenvedek gyomorproblemaval, reggelente volt hanyingerem es a gyomorszaj jobb oldalan nyomasra fajdalmam van.A kovetkezo gyogyszereket szedtem omeprasol,gelbra hatasuk az elso idokben jo volt de utanna rosszabbodott. 1 eve kezdodott hogy etkezeskor a gyomor osszeugrott, ez megszunt az omeprasol hasznalata utan, de most nyelesi nehezsegeim vannak valtozo idopontokban fokent az esti orakban 10 utan, nagyon sokat nyelek, olyan erzes mintha a sav a torkomban lenne.Lefekveskor a fejem megemelesevel sem erzek valtozast.Szojas tejem iszom mert ugy hallottam hogy ez segit de nem erzek valtozast. Orvosnal voltam ver vizelet illetve a helikobakter teszt negativ volt. Endokrinologusnal voltam ott kaptam omeprasolt. Most probalkozom magnesium hidroxiddal amit Angliban szereztem be. A legnagyobb problemam megis a NYELESI NEHEZSEG es fajdalom elsosorban erre keresem a megoldast. Angliban elek husvetra megyek haza szeretnek mar kintrol bejelentkezni valamilyen vizsgalatra vagy specialistahoz. Mi a velemenyuk a medi poliklinikarol. Milyen etrendet javasolnak, mibol mennyit es milyen eletmodot kovessek, nem iszom nem dohanyzom

        Dr. Szigeti Nóra válasza a nyelési nehézség témában

        Kedves Kérdező! Mivel protonpumpagátló gyógyszerek sem szűntették meg a panaszait, és méginkább, mivel nyelési nehézsége és fájdalma van, mielőbbi gyomortükrözésre van szükség az ok tisztázására. Tisztelettel


        Dr. Szigeti Nóra
        gasztroenterológus, hipertonológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Szigeti Nóra

        Kérdés: 2011. március 28., 23:56; Megválaszolva: 2011. március 29., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: