• Hányinger gyomorsav túltengéssel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Napi rendszerességgel hányingerem van kb. 03-09-től aztán é03.17-én este volt egy gyomorgörcsöm, amit megelőzött szintén a hányinger. Ez minimum 3/4-1 óráig tarthatót, igazából nem tudom mikor múlt el teljesen, mert sikerült elaludnom annyira csökkent a fájdalom. Azóta is hányinger , bár volt 1-2 nap amikor nem. Ehhez a hányingerhez kapcsolódik egy ideje a gyomorsav túltengés konkrét időpontot nem tudok mondani. Azt szeretném megtudni vajon mi okozhatja, sajnos orvoshoz a munkám miatt nehezen jutok el. Köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! Reflux, gyomorhurut, fekély is okozhatja a problémát. Kezdjen el vény nélkül kapható protonpumpagátlót szedni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 21., 21:24; Megválaszolva: 2011. március 22., 12:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó