• gyomor tükrözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy 21 éves lányom akinek gyomor panaszai miatt ápr.11.-én tükrözése lesz, ettől nagyon féltem mert csak rosszat hallottam idáig róla! A panaszai a következőek kb. 12 kora óta reggelente öklendezik, nem mindennap de elég sűrűn, volt már többször hányásos gyomorgörcse valamint erős szúró fájdalmakat érez a gyomrában. A háziorvos fekélyre gyanakszik. Nagyon szeretném tudni, hogy ezek után a panaszok után jól gondolja e az orvosa, hogy ilyen vizsgálatnak teszi ki és ha igen akkor, hogy zajlik maga a vizsgálat és lehet e kérni altatást vagy bódítást?? Sajnos az anyagi helyzetünk nem teszi lehetővé a privát szolgáltatás igénybe vételét! Kérem, amennyiben lehetséges mielőbbi válaszát , nagyon nyugtalan vagyok és aggódom! Köszönöm előre is!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gyomorfekély témában

        Kedves Kérdező! A hányás, a nem javuló fájdalom indokolja a tükrözést, a beutaló orvos szakszerűen járt el. A vizsgálat egyes helyeken, ahol az aneszteziológiai feltételek adottak, kérhető bódításban vagy altatásban. erről az adott intézetben tudnak nyilatkozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 18., 12:54; Megválaszolva: 2011. március 21., 12:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a banasszal fordulnék önhöz, hogy kb 1 éve észre vettem hogyha szénsavas italt vagy csípős erős ételt eszek iszok akkor ahogy lenyelem egy enyhe szúró égő érzést érzek egy pillanatra a hasamban a köldököm...
        Tisztelt Doktor Úr! Panaszaim kb. egy hónappal ezelőtt kezdődtek tüsszögéssel,orrfolyással és szemkönnyezéssel,éjszakai orrdugulással.Az orrdugulás olyan nagy mértékű volt, hogy éjszakánként nem tudtam, csak szájon...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        A Normaflore Extra teljessé teszi a bakteriális vagy vírusos fertőzés okozta akut hasmenés kezelését!
        A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő lehet. Van megoldás!
        Tudjon meg többet a gyulladásos bélbetegségről! Hasznos információk az IBD-ről.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó