• Gyomortükrözés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt... A nyelőcső alsóharmada mérs.oedmőás. a cardia ép. a gyomorban fiffuze számos komplett savhematinos erosio látható,a nyálkahártya hyperaemiás,oedamás.A pylorus oedemás.A pylorus oedemás,szükebb.Abulbus, postbulbaris duodenum ép. Szeretném érd.köszönöm.

        Dr. Boros Miklós válasza a nyelőcső témában

        Tisztelt Kérdező! A gyomor és a nyelőcső alsó harmadának részben akut, részben krónikus gyulladása igazolódott. A gasztroenetrológiai gondozás, gyomorsav- termelés csökkentő szedése és ellenőrző endoszkópia szükséges. Kerülje a fűszeres ételeket, szénsavas italokat. Alkohol- és dohányzási tilalom. Változtasson életmódján is.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. március 10., 12:52; Megválaszolva: 2011. március 16., 11:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: