• Fulladásérzet, sok böfögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        pár hónapja fulladás érzetem van. sokat böfögök is az lehetséges h a böfögés a gyógyszerektől vannak? a fulladást eddig nem tudták kideriteni. 5 éve vok asztmás de azt mondják h nem az asztma miatt fulladok. akkor i lehet az ok??? és sokszor gyullad be a mandulám, valamikor fáj is és a fülem is tülle. várom a válaszát.

        Dr. Boros Miklós válasza a fulladás témában

        Tisztelt Kérdező! Legyen egy légzésfunkció és fül-orr-gégészeti szakvizsgálat. Amennyiben a mandulák gócként szerepelnek eltávolításukat mérlegelni kell. A fulladás miatt legyen a légzésfunkció. A sok böfögés a levegőnyelése utal. Ennek fő oka a gyors evés. Legyen naponta 5 étkezés, kerülje a szénsavas italokat, alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. február 20., 22:50; Megválaszolva: 2011. február 22., 21:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó