• Helico

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. Plósz János! Köszönöm a válaszát, a helico jelenlétét a gyomromban a gyomortükrözésnél állapították meg, utána gyógyszeres kezelés következett és annak ellenére sem sikerült megszabadulnom a baktériumtól, mert a fúváson lett megállapítva újra a jelenléte. Akkor megnézték a pajzsmirigy funkciókat is és a leletek negatívak lettek, ezért vagyok most már teljesen tanácstalan.Most diétázom, főtt krumpli, tea, keksz. Ma estére lettem jobban. Ha esetleg még tudna valami jó tanácsot adni, azt megköszönöm. Létezhet ez idegi alapon? Üdvözlettel

        Dr. Plósz János válasza a helicobacter témában

        A téli hónapokban jelentkező tünetek utalhatnak depresszív hangulatra, melyet a stressz fokozhat. A diéta fokozatos, óvatos bővítésén kívül pre- és probiotikum kúraszerű használata (Progastro825), antioxidánsok (Koenzim Q10, ginko készítmények).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. február 01., 18:35; Megválaszolva: 2011. február 02., 13:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó