• Torokfájás: 2 éve kitart, pszihésen is tönkre tesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jo napot kivanok! A nevem Zsuzsanna, 32 eves vagyok, es van egy 2 eve fenntarto folytonos torok fajasom. Az iden, 2010 marciusaban ki vetettem a mandulaimat is, de azota is folyton faj a torkam. Ha hazi orvoshoz megyek, antibiotikumot ir fel mindig, es ez megy mar 2 eve. Az analizisek soran ki derult, hogy nincs gyulladas a szervezetemben. Arra kernem meg, hogy valszoljon, hogy mi lehet az okozoja ennek. Nagyon ki vagyok keszulve ez a betegseg miatt, a sok antibiotikum miatt nem merunk a kislanyunknak meg egy testverket vallalni sem. Egyeb egeszesgi problemam nincs, annyira be folyasolja az eletemet ez a torok falyas, hogy pszihesen is tonkre tesz. Egy honap alatt 1 hetet nem faj es 3 igen. Nagyon szepen meg kerem, ha tud valaszolni, hogy hova tudjak folyamodni, mit tudjak csinalni. Nagyon szepen koszonom a nekem szant idot. Kivanok egy Boldog Uj evet!

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        Kedves Zsuzsanna! Ezt a krónikus torokfájást valóban biztosan nem fertőzés okozza. Inkább refluxbetegségre gondolok, érdemes elkezdeni protonpumpa-gátlót szedni, háziorvos fel tudja írni. Remélem, sikerül megoldani a problémáját!


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. december 30., 09:25; Megválaszolva: 2010. december 30., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: