• Túlzott böfögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! A problémám a túlzott gyomorsav. Protonpumpagátló gyógyszert szedek 3 hónapja. A kérdésem az lenne,hogy a túlzott levegős felböfögés mennyi idő elteltével csökken? Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a reflux témában

        Kedves Kérdező! A gyógyszer mellett az életmódra is fogyeljen oda. Lassan egyen,a levegőnyelést kerülje, naponta ötször egyen keveset. Ne beszéljen evés közben, ne rágóüzzon. Ha így sem javul, próbáljon meg Domperidont vagy Motiliumot szedni még.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 24., 18:07; Megválaszolva: 2010. november 29., 09:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: