• Gyomorégés: Változtatni kellene esetleg az étkezésen?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! Kb. 2 hete mentem el háziorvosomhoz gyomorszáj táji fájdalommal, azt mondta hogy valószínű gyomorsavam van ezért felírt Losec kapszulát, amit 1 hétig szedtem után sajnos 2-3 napig nem, most viszont egyre jobban fáj a gyomrom főleg éjszaka. Hányás, vér, láz ilyenek nincsenek. Mi lehet a probléma? Változtatni kellene esetleg az étkezésen? Sajnos nagyon félek a gyomortükrözéstől amire nem nagyon szeretnék menni, esetleg másmilyen lehetőség nincsen erre?

        WEBBeteg szakértő válasza a reflux témában

        A Losecet több hétig (8-12) kell szedni, nem egy hét latt fog segíteni. Életmódváltás, esetleg fogyás szükséges. A refluxos beteg étrendjéről és életmódjáról több cikket talál a WEBBetegen.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 07., 15:17; Megválaszolva: 2010. november 09., 11:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: