• Hányinger evés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Hölgy. Kb 1 hete vettem észre, hogy evés után hányingerem van, régebben éreztem a torkomban gombocokat is de az már elmúlt, nem tudom, hogy ez megint stresz miatt van vagy valamilyen más betegség.Elég kellemetlen mert már nem merek enni mert tudom, hogy hányinger lesz a vége. Mitöl lehet? Elöre is köszönöm a válaszát. Üdvözlettel: Veronika

        WEBBeteg szakértő válasza a hányinger témában

        Kedves Veronika!

        A hányinger lehet ugyan a stressz következtében, de mielőtt ezt kimondanánk, ki kell zárni a szervi okot. A hátterében szóba jön gasztroenterológiai elváltozás lehetősége, pl. reflux, gyomorfekély, nyombélfekély, gyomorhurut, stb., ezért javaslom, hogy keressen fel egy gasztroenterológiai szakrendelést.



        Kérdés: 2010-03-01 08:31:06; Megválaszolva: 2010. március 01., 08:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a banasszal fordulnék önhöz, hogy kb 1 éve észre vettem hogyha szénsavas italt vagy csípős erős ételt eszek iszok akkor ahogy lenyelem egy enyhe szúró égő érzést érzek egy pillanatra a hasamban a köldököm...