• Xanax függőség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Xanaxot szedek 2007 óta. Sajnos nem tudok leszokni róla. Egyszer sikerült de akkor egész nap ettem helyette, így visszavettem a Xanaxot.Tudnának segíteni?

        Dr. Veress Dóra válasza a Xanax, függőség témában

        Kedves Kérdező! Fel kellene keresni a peszichiáterét, és az ő segítségével abbahagyni a Xanax szedését. Lehetséges megoldás a problémájára, ha a mostani gyógyszerét hosszú hatástartamú SR tablettára cserélik, ezt ritkábban kell szedni és egyenletesebb hatást biztosít.


        Kérdés: 2011. november 01., 20:02; Megválaszolva: 2011. november 03., 00:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: