• Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr.no en azzal a panaszal fordulok onhoz hogy az idegem mar nem birjak tovabb,a kezelo orvosom felirt egy gyogyszert amitol sokat alszom de valtozas nincs ket gyerekes anyuka vagyok es feltem oket salyat magamtol is amikor kitoreseim vannak. sokszor azsem tudom mit csinaltam csak ha elmondjak akkor dobbenek ra hogy ez ma nem kisdolog,ezert szeretnem ha ellatna tanacsokkal es felvilagositana hogy kihez forduljak segitsegert,mert sokszor mar az ongyilkossag is megfordult a fejembe. elore is koszonom

        Dr. Veress Dóra válasza a indulatkitörés, memóriazavar témában

        Kedves Asszonyom! Fontos lenne kideríteni, hogy mi okozza az indulatkitöréseit, és miért nem emlékszik arra, hogy mit csinált? Ezeknek a kérdéseknek a kiderítésére fel kellene keresnie a helyi pszichiátriai rendelőt, ahol a felírt gyógyszereit is felülvizsgálaják és szükség esetén a beállítják a megfelelő terápiát.


        Kérdés: 2011. október 12., 15:24; Megválaszolva: 2011. október 13., 23:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: