• Gyógyszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szíveskedjenek válaszolni, hogy a hístisynt, valamint az OlanzapineEgis , milyen esetekben használható ? Köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a gógyszer témában

        Kedves Kérdező! A Histisynt allergiás megbetegedések esetén, az Olanzapine pedig pszichiátriai problémák, főként pszichózisok, hallucinációk vagy téveseszmékkel járó megbetegedések kezelésére használatos.


        Kérdés: 2011. október 07., 19:46; Megválaszolva: 2011. október 09., 23:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: