• Alváshiány tünetei?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! Az a problémám, hogy ha éjszaka csak 6-7, vagy ennél kevesebb órát alszom, egész nap úgy érzem magam, mintha valami "halálos betegségem" lenne. Szédülök, hasmenésem van, mindenem fáj, nehezen mozgok, még a gondolkodásom teljesen zavart, egyszerűen borzalmasan érzem magam ilyenkor, holott ennyi, vagy akár sokkal kevesebb alvástól a többi embernek semmi baja nincsen! Valami bajom lehet, ha egy egyszerű, egynapos kialvatlanság ilyen tüneteket okoz nekem?

        Dr. Veress Dóra válasza a alvászavar témában

        Kedves Kérdező! Vannak olyan emberek, akiknek napi 7 óránál több alvásra van szükségük, valószínűleg Ön is ebbe a csoportba tartozik. Ez egyéni adottság kérdése, nem kell kórosnak tekinteni, ha más panasza nincs mellette.


        Kérdés: 2011. szeptember 14., 18:07; Megválaszolva: 2011. szeptember 14., 23:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: