• Szakítás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! 2 és fél évet éltem együtt a párommal, már közös házat vettünk.egyik napról a másikra szakított velem, azzal az indokkal hogy nem működik a kapcsolatunk és nem leszünk együtt boldogok.engem villámcsapásként ért mert kb.1 honapja vettük a házat és kb. 3 nappal a szakítást megelözöleg azt mondta mennyire szeret engem. 3. fél jelenleg nincs a kapcsolatban, de tudomást szereztem arról hogy pár nappal elmenetelem után már csajozott.Mi tegyek hagyjak neki időt hátra lenyugszik?és visszatér hozzám, bár nagyon azt állítja,hogy neki betelt a pohár:.Lehet csak kalandra vágyik?de ha igen akkor ezt nem lehet megtenni egy másik ember érzéseivel!Inkább nézzek az új jövőben? Köszönöm válaszát

        Dr. Veress Dóra válasza a szakítás témában

        Kedves Kérdező! Én azt javaslom, hogy ne azzal foglalkozzon, hogy a volt párja mit fog csinálni, hiszen ezt lehet még Ő sem tudja. Ehelyett próbálja helyre tenni magában az eseményeket, mi történt, hol nem működött a dolog, stb. Aztán döntse el, hogy Ön mit szeretne. És csak a saját szívére hallgasson, ne hagyja magát mások által befolyásolni, vagy azáltal, hogy mit kellene tennie. Ha úgy dönt, hogy megbocsájt, akkor tegye azt, ha úgy dönt, hogy volt párja viselkedése megengedhetetlen, akkor viselkedjen ennek megfelelően. A lényeg, hogy önmagával azonos tudjon maradni a döntéseiben, mert akkor később sem fogja megbánni, hogy így döntött.


        Kérdés: 2011. szeptember 11., 10:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 23:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: