• Bipoláris depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mióta az eszem tudom, félek mindentől,mindenkitől, állandóan izgulok, izzad a tenyerem oly mértékben már születésem óta, hogy folyik végig a karomon.32 éves koromban robbant a bomba az időzitett bomba eddig birtam, eddig éltem pánikbeteg lettem, majd bipoláris depressiós vagyok má közel 20 éve 36 évesen leszázalékoltak. Négy féle gyógyszert szedek, de ennek ellenlre is majd felrobbanok, állandóan ideges vagyok, reggel már dobog a szivem, ha felkelek. Nem birok dolgozni, szinte állandóan fekszem. Unom már, az egész családom ilyen betegségben szenved, ez nálunk genetikai betegség, már az unokák is azok. Van valami remény?

        Dr. Varga Tamás válasza a bipoláris zavar témában

        Tisztelt kérdező! Javaslom, hogy a kezelőorvosával próbálja részletesen megbeszélni a dolgokat, panaszokat. Sokféle gyógyszer létezik, elképzelhető, hogy módosításokkal enyhíthetők a panaszok. Nem tudom merre laknak, de valamilyen korszerű kórházi intézményben megfigyelés, gyógyszeres átállítás is szóba jön. Persze, hogy van remény!


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 22:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 10:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: