• Van-e megoldás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szep jo reggelt ! Azt szeretnem megkerdezni, hogy van-e megoldas, tudok-e valtoztatni egy narcisztikus szemelyisegben elönek, aki nem szenved töle, en szenvedek a parja, es a gyerek, lehetetlen vele elni. Egy normalis ember megbolondul egy ilyen ember mellett. Mit tehetnek. Mindenki elött megjatsza, ha kimegyunk a lakasbol,hogy ö milyen tökeletes mindenben. Kedves, teszi magat, azutan ha otthol vagyunk harmasban megmutatja az igazi önzö, gatlastalan, igazsagtalan, megalazo magatartasat velunk szenben. Megbeszelni semmit sem lehet vele, semmiert nem vallalja a felelösseget, de minket mindenert megalaz, kiabal, stb. Van-e megoldas, vagy jobb ha minel hamarabb elhagyjuk?????? Kerem segitsenek.................. Halas köszönettel

        Dr. Varga Tamás válasza a személyiségzavar témában

        Tisztelt Kérdező! Tartós, hosszútávú pszichoterápiás kezeléssel lehet javítani személyiségzavarokban. Ehhez azonban mindenképpen a páciens beleegyezése és motívációja szükséges. Ebbe az irányba próbálják meggyőzni. Amennyiben nem megy az ön döntése, hogy képes tartósan együtt élni vele.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. szeptember 06., 06:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 07., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: