• idegesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő!!! Megszeretném tudni h mi lehet annak az oka annak h ideges vagy de olyan idegek jönnek rám h le tépem magamról a felsőt szétöröm a tányért vagy ami a kezem ügyébe akad az utcán is kiabálok veszekszek!!!elég ha csak rosszul szolnak nekem vagy ha csunyán néznek!!!El mondok egy példát magának h jobban meg értse pl: A barátom nem jött el velem a boltba már veszekeddtem téptem le magamról a felsőt átkozodtam tudom h csunya szokás de nemtok ellene tenni!!!!egésznap ideges vagyok ideggörcsög vannak bennem sírógörcsög jönnek rám sirok ok nélkül csak ugy sirnom kell már az igedtől!!!!Voltam vele az orvoshoz és azt mondta h foglaljam el magam de az semm kötle akkor is ugyan olyan ideges vagyok utána és Frontint írt fel mert este sem tudok aludni!!!Kérem segitsen h mit tegyek mert ezt már nem birom a barátommal is meg romlik igy a kapcsolatom egésznao csak veszekszek vele és nem tudok már hozzá stzolni szépen csak idegesen!!!!!kérem segitsen nekem nagyon meg köszöném!!!!!

        Dr. Veress Dóra válasza a agresszivitás témában

        Kedves Kérdező! Keresse fel a legközelebbi pszichiátriai rendelőt, mert az agresszivitás lehet depresszió vagy más, metális betegség tünete. A megfelelő gyógyszeres és/vagy pszichoterápia megoldás lehet a panaszaira.


        Kérdés: 2011. szeptember 03., 12:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 00:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: