• Hogyan szabadulhatok meg ettől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorúr/nő! Az lenne az én problémám, hogy néha megszédülök. Először érzem, hogy szédülök, aztán elkezd homályosodni minden, de ha leülök ekkor akkor egy kis idő után ez elmúlik. Általában akkor szokott mindez előfordulni, hogyha előtte arra gondolok, hogy csak most ne csak most ne forduljon elő ez. Máskor szinte elő se szokott fordulni. 4-5 éve volt velem,hogy mindig hányingerem volt amikor gondoltam rá,ugyanúgy mint most,aztán miután elkezdtem valami mást csinálni nem gondoltam rá és elmúlt. Mit kéne most tennem?hogyan szüntethetném ezeket a szédüléseket meg?az, hogy ne gondoljak rá, nem mindig sikerül.köszönöm a válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet lelki, azaz okozhatja a stressz, a szorongás, emiatt javaslom, hogy keressen fel pszichológust, aki segít ezektől a negatív gondolatoktól megszabadítani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 29., 10:09; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: