• 10 eves fiam problémái

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        10 eves fiam nagyon ideges,mindig feszult es ingerlekeny.mar alig lehet szolni hozza.A masik problema,hogy az ujjkormei melletti bor fel van szakadozva es a kormei is nagyon puhak(nem toredeznek.Amugy semmi nem erdekli,meg a tanulas sem.A kerdesem az,hogy mindezak a jelek utalhatnak valamilyen vitamin hianyra? Valaszukat elore is koszonom.Zsuzsa.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pszichés probléma témában

        Kedves Zsuzsa! A bőrtünetek oka lehet A-vitamin hiánya, javasolt A-vitamin olajos krémmel kenni a körmöket és a bőrt. Az idegesség hátterében inkább a lelki okoknak érdemes utánajárniuk, pl. iskolai, családi konfliktus okozhatja, gyermekpszichológiai vizsgálatot javaslok.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 23., 12:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 24., 10:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: