• Kórós aluszékonyságban szenvedek ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Párom szerint betegesen könnyen elalszok, akárhol kényelembe helyezem magam az esti órákban (elég ha elnyújtózok) és rögtön abban a pillanatban elalszok. Általában 7-8 órát alszom. Súlyosabb szokott lenni ha edzek is. Párkapcsolati viták is akadnak ebből adódóan. Bárhogy szeretnék fent maradni csak nagyon nehezen megy vagy teljesen sikertelen. A kérdésem az lenne hogy ez már a kórósság határát súrolja vagy télleg betegségnek számít hogy ilyen könnyen és gyorsan elalszok ? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a aluszékonyság témában

        Kedves Kérdező! Ha csak 7-8 órát aszik, és csak este alszik el, napközben, munkaidőben, iskolában, tömeggözlekedési eszközön, hétköznapi élethelyzetekben nem, akkor nem tekinthető kórosnak. Valószínűleg Ön fáradt, vagy ilyen a bioritmusa, nem nagyon lehet ezzel mit csinálni.


        Kérdés: 2011. augusztus 14., 12:03; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 22:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: