• Beteges Féltékenyység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktor nő/úr! Azzal a problémával fordulok önhöz hogy betegesen féltékeny lettem. 5 és fél éve vagyok együtt a párommal van egy 3 éves kislányunk 1 éve 1 nagyobb veszekedés hatására külön költöztünk már akkor állandóan a telefonját bújtam át kutattam a táskáját stb most hogy külön vagyunk még rosszabb a helyzet mer folyton arra gondolok hogy ki lehet nála,kivel van éppen ha megyünk hozzá látogatóba azt lesem ki járt ott keresem a gyanús jeleket. Ha bekapcsolom a számító gépet egyből az ő emailjait olvasom keresek valami gyanúsat .Ezért a viselkedésemért nagyon eltávolodtunk egymástól pedig én szeretnék mindent helyre hozni már ott tartunk hogy párom minden féle szex illetve partner kereső oldalra beregisztrál állítólag csak beszélget a "hölgyekkel" bár a bemutatkozó rovatba teljesen mást irt egyszer egy látogatásnál idegen női hajszálak voltak a fürdőben pedig állítólag nem jár fel oda senki ki keltem magamból ordítottam vele azt mondta 1 ismerősét kérte meg hogy fésülködjön meg és hagya ott a hajszálakat mert én azt akartam látni hogy megcsal . Elege van a féltékenységemből mert szerinte alaptalanok és addig mig féltékenykedem nem is szeretne békülni a lányomnak hiányzik az apja és nekem is hiányzik a párom ezért kérem segítsen nekem leküzdeni ezt az őrületbe kergető érzést még mielőtt végleg elveszítem a páromat.Szeretném ha megint egy boldog család lennénk félek örökre elveszítem őt . A mi a leg rosszabb a lányomhoz sincs sokszor türelmem mert az játszódik le a fejembe hogy az apja most éppen kivel lehet. KÉREM SEGÍTSEN NEKEM!!!!

        Dr. Veress Dóra válasza a kóros féltékenység témában

        Kedves Asszonyom! Úgy érzem Önnek komolyabb segítségre van szüksége, éppen ezért javaslom, hogy keresse fel a helyi pszichiátriai ambulanciát és ott beszéljék meg a kezelési lehetőségeket!


        Kérdés: 2011. augusztus 11., 22:24; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 21:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: