• Fehérneműk

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kisfiam nemsokara 7 eves lesz (egyedul nevelem apuka sosem volt)3 evvel ez elott fiok,szennyes szàrito stb titokban megszerezte az also fehernemuimet es magàra is vette kb 2 honapig tartott mind ez aztàn miden megszunt..pszihologus segitseget kertem azt mondta anyai kotodes..a problema megit a napokban elkezdodott,.nem tudom hogyan kezelni.zarjak mindet,vetessem le vele ha meglàtom,szoljak,vagy ne,szeretnem megtudni mi lehet az oka,es hogyan tudnek ezen segiteni.a homoszexualitashoz lehet e koze?es egyaltalàn miert van ez??elore is koszonom

        Dr. Varga Tamás válasza a fehérnemű, gyemek témában

        Tisztelt Kérdező! Homoszexualitástól ne aggódjon, nem ilyen jellegő probléma ez. Ha egyéb dolgokban teljesen átlagos, fiús, akkor az identitással sem valószínű, hogy gond lesz. Hevesen tiltani nem érdemes, beszégetni lehet róla, esetleg finoman elmondani, hogy nem örül ennek a viselkedésnek. MInnél több érzelemgazdag időt töltsenek együtt. Elképzelhető hogy kötödési feszültség oldási pótcselekvések ezek. Ha tartós és zavaró ismét kérjenek pszichológiai támogatást.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. július 26., 08:02; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: