• Autizmus sprektum zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét.Egy hete derült ki,hogy kisfiamnak autizmus sprektum zavara van:asperger szindrómája.Csoportos és egyéni terápia kell neki sürgősen.Fiam Pesten lakik A18kerületbe.Tudna valaki ajánlani terapeutát.?nagyon fontos!!!!!!!kérem segitsenek.köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a autizmus témában

        Kedves Anyuka! Budapesten keressék fel a területileg illetékes gyermekpszichiátriát, ott tudnak tanácsot adni, hogy milyen terápiás lehetőségek vannak, és kihez lehet fordulni, van-e esetleg bentlakásos iskolájuk, stb. Ha a pszichológiai vélemény integrált iskolai képzést javasol a gyermekének, akkor jogukban áll pedagógiai asszisztenst igénybe venni az iskolában, aki csak a kisfiukkal foglalkozik egész nap, ezt az önkormányzatnál kell megigényelni. Az interneten az Autizmus alapítvány oldalán tudhatnak meg többet! http://www.autizmus.hu/index.shtml


        Kérdés: 2011. július 09., 19:10; Megválaszolva: 2011. július 12., 22:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: