• Skizofénia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni , hogy a kemadrin gyógyszert srkizofén betegeknek is ajánlott ?-úgyan akkor a betegtájékoztatón parkinzón kór szerepel. Vagy milyen esetekben javasolják más betegségeknél ?. Köszönöm szíves válaszukat 4

        Dr. Veress Dóra válasza a skizofrénia, antipszichotikum témában

        Kedves Kérdező! A Kemadrin a Parkinson-kór esetében is a mozgásszervi panaszokat segít megszüntetni. Skizofréneknél is hasonló okból használjuk, elsősorban az antipszichotikumok okozta mozgászavarokat igyekszünk vele ellensúlyozni.


        Kérdés: 2011. július 08., 16:12; Megválaszolva: 2011. július 11., 13:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: