• Alzheimer kór

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr! Édesanyámat 5hete csigolya töréssel műtötték, nagyon szépen kezdett felépülni mikor lecsúszott az ágy mellé. Cukor beteg a seb szétnyílt látta sebész azt mondta minden rendbe a csavarok nem mozdultak el. Felkelni ezután már nem tudott rá 2napra megállapították,hogy lebénult mind két lába.Azóta teljesen félre beszél és nap mint nap romlik a memóriája annak ellenére ,hogy speciális matracon fekszik és forgatva van az ágyba felfekvése is van .eleinte mint ha kómába lett volna de most már kitisztult a szeme a tekintete de az esze és a gondolkodása nagyon rossz. Mire számíthatunk? kérem őszinte válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a memóriazavar témában

        Kedves Kérdező! Az nem derül ki, hogy édesanyjának az Alzheimert orvos állapította meg, vagy ez egy ön által feltételezett diagnózis. És mi okozta pontosan a memóriazavarát, mert akár agyi keringési katasztrófa is valószínű a memóriazavar és a bénulás hátterében. Ezzel kapcsolatosan történt valamilyen vizsgálat? Koponya CT? Ideggyógyász vagy pszichiáter látta? Mit mondott?Sajnos nagyon sok kérdés van, hogy tisztán lássam a helyzetet, egyelőre nem is tudok választ adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 07., 14:16; Megválaszolva: 2011. július 08., 10:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: