• Dohányzás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot kívánok? Hogyan lehet a dohányzásról végleg leszokni, mert már mindent végigpróbáltam.Asztmás vagyok, és skizofrén, még ha be is zárnának engem amíg leszokom jobb lenne, mint napi 10 szál cigaretta.

        Dr. Varga Tamás válasza a dohányzás témában

        Tisztelt Kérdező! Vannak ilyen ambulanciák(interneten fellelhető) ahol segítenek a leszokásban, bizonyos készítmények, melyek az átmeneti hiánytüneteket enyhítik és bizonyos alternatív gyógymódok is léteznek. Mindezek ellenére az ön akarata, kiratása a leglényegesebb a dologban!


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. július 01., 13:39; Megválaszolva: 2011. július 04., 15:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: