• Mikor lesz mar vege ennek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő!En mar 12 eves vagyok de meg mindig szegyenlos.Amikor vannak bulik pl.az evzaroi,farsangi vagy szuletesnapi bulik,mindenki tancol csak en nem.Sokszor kenyszeritenek,hogy tancoljak,odarancigalnak a korbe,de en nem tudok megmozdulni,foleg ha mindenki nez.Otthon,amikor egyedul vagyok konnyen tancolok,de a barataim kozoot nem merek.Aztan hogy ne haragudjanak meg ram a baratnoim valamit ott mozgok de abban nincs semmi elet.Miert van ez?Mit tegyek ellene?Ki fogom noni vagy orokke ilyen leszek? Elore is koszonom!

        Dr. Veress Dóra válasza a félénkség témában

        Kedves Kérdező! Nincs semmi baj, ez csak a korodból és a lelki alkatodból adódó sajátosság. Idővel "ki fogod nőni" és te is szívesen fogsz táncolni a többiekkel együtt. Ha mégsem így lenne, akkor se érezd rosszul magadat, mert te ilyen vagy! Más másmilyen, te pedig ilyen. Csináld azt, amit szeretsz, beszélgess, érezd magad jól a neked legjobban tetsző módon, a barátaid meg fogadják el, hogy te nem szeretsz táncolni! Attól még lehetsz nagyon jó barátnő és ők is szívesen töltik veled az idejüket!


        Kérdés: 2011. június 13., 15:48; Megválaszolva: 2011. június 14., 00:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: