• Megemelkedett pulzus, mellkasi fájdalom, gombócérzés a torokban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő. Egy elég komplett irással jelentkezem remélem hogy nem lesz gond. Kezdem ott, hogy januárban mellkasi fájdalmaim jelentkeztek, valamint hirtelen nagyon megugrott a pulzusom, voltam kardiológusnál, ő azt mondta hogy a szivemnek semmi baja sincs, szedjek magne-b6-ot és elmúlik. Szedtem és el is múlt, azóta nincsenek ilyen panaszaim. Ahogy ez elmúlt, esténként egy gombócszerü "dolgot" éreztem a torkomban, nem tudtam vele mit kezdeni, de idővel ez is elmúlt. Ezután kezdett az arcom a bal oldalon halánték tájékon bizseregni, vagy nem is tudom hogy fejezzem ki, majd ezzel egy időben pánikrohamok jöttek rám itthon, csak itthon. Majd a bizsergés is abbamaradt, és jött hogy fáj a bal halántékom valamint a fülem, és a bőröm is, ez a mai napig is jelen van. A psychiáterhez még időhiány miatt nem jutottam el, de az orvos azt mondta hogy ezek a tünetek a stressz miatt vannak, de hogy őszinte legyek én ebben már nem nagyon hiszek, hogy ez mind amiatt van. Gondoltam arra is hogy ezek a fájdalmak a fogam miatt vannak ( volt már egy begyulladt fogam, akkor ugyanigy fáj a halántékom és a fülem) de most fogfájásom nincsen. Remélem tud nekem segíteni.

        WEBBeteg szakértő válasza a kardiológia, megemelkedett pulzus, mellkasi fájdalom, gombócérzés témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek nem egy szerv problémájára utalnak és valóban típusosak a stressz okozta funkcionális zavarban. A szervi okokat kizárták és így a következő lépés a stresszkezelés elsajátítása. Ehhez kérje pszichológus segítségét, lássa pszichiátriai szakrendelés is.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. június 10., 19:36; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: