• Hova tovább?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Webbeteg! Május 14én már írtam agysorvadás címmel Önöknek. A kérdésem most az lenne, hogy hová kéne tovább mennünk? Ugyanis amint írtam előző hét pénteken csak a kezünkbe nyomták a leletet, mindenféle kommentár nélkül, szerdai kontrollra hívtak, ahová ma el is mentek....a neurológus akinél pénteken voltak és ő rendelte vissza őket, most azt mondta, hogy nem ide tartozik az ügy, anyukám nem túl kedves szavaira azonban azt mondta, hogy felhívja a pszichiátriát...oda is elmentünk, ott a "kedves" doktornő még csak rá sem nézett Édesapámra, Anyukámmal beszélt, azt mondta, hogy októberre tudja esetleg fogadni, és meg sem hallgatta Anyukámat...de ennyi...még mindig nem mond senki semmit, hogy mi a baja, hogy mit kéne vele csinálni...senki nem segít nekünk...járni alig bír, és a legnagyobb baj, hogy nagyon agresszív, nem tud vele senki sem itthon maradni, hogy segítsünk a minden napi dolgaiban...Anyukám elkeseredésében már bírósággal fenyegetőzött...tényleg nem tudom már, hogy mit csináljunk, hogy valaki segítsen...:( Válaszukat előre is köszönöm...

        Dr. Varga Tamás válasza a agysorvadás témában

        Tisztelt Kérdező! Én az előzményeket nem ismerem és nem tudom merre laknak. Ha demenciára van gyanú szervi és pszichiátriai kivizsgálás szükséges. Általános pszichiátriai szakrendelésen és speciális gerontológiai szakrendelésen foglalkoznak ilyen problémáva, Budapesten, Pécsen, Debrecenben stb. van ilyen. Ha nem tudják kivárni az időpontot, vagy nincs lehetőségük speciális szakrendelésre vagy magánrendelésre eljutni és agresszív tünetek vannak kérjenek a háziorvostól sürgősségi beutalót a területileg illetékes ambilanciára.


        Dr. Varga Tamás
        pszichiáter

        Dr. Varga Tamás

        Kérdés: 2011. május 18., 21:46; Megválaszolva: 2011. május 20., 12:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: