• Szójalecitin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Van egy egyéves kislányom, akit még szoptatok. Közben nyelvvizsgára készülök és ezért szeretnék a tanuláshoz szójalecitint vagy valami hasonló szert szedni, hogy jobb legyen a memóriám, illetve, jobban bírjam a terhelést. De nem szeretném, hogy a kislányomra ez bármilyen káros hatással legyen az anyatejen keresztül. Jó a szójalecitin vagy mást használjak? Pontosan mit és mennyit? Köszönettel: Gabi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a memória témában

        Kedves Gabi! Sajnos nem tudok semmilyen biztonságos szert javasolni, mert ezek hatását szoptatós kismamákon nem tesztelték, tehát nincs is vele tapasztalat. A memóriához legtermészetesebb segédeszköz a multivitamin és a sok pihentető alvás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 18., 10:25; Megválaszolva: 2011. május 19., 14:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: