• Skizofrénia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Aki pszihikailag évek óta beteg,és intézetben él annak van esélye a kinti életre,és mit kell hozzá tennie?

        Dr. Veress Dóra válasza a skizofrénia témában

        Kedves Kérdező! Itt sok minden múlik a betegségen és a beteg állapotán. Elviekben lehetséges az, hogy valaki intézeten kívül is képes legyen saját életet élni, de ehhez szükség van erős családi vagy gondozói háttérre és a beteg részéről a gonozó személyzettel való nagyon jó együttműködésre. Ha ilyen kérdés merül fel Önökben, akkor beszéljenek a kezelőorvossal és ha lehetséges, kezdjék el a rehabilitációs programot, ami felkészíti a beteget a kinti életre!


        Kérdés: 2011. április 25., 14:10; Megválaszolva: 2011. április 26., 23:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: