• Ismételt kérdés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Anyukamon az utobbi idoben,par remiszto dolgot tapasztaltam...mindent elfelejt,millioszor megkerdezi ugyanazt,nem erthetoen fogalmazza meg a mondani valojat(akadozva,dadogva,minimalis szokeszletet hasznalva),negativ beallitottsagu is egyben.... MRI vizsgalatot csinaltak a koponyarol,de elvileg nem talaltak semmit...kihez forduljak akkor?Mert egyre turelmetlenebb vagyok en is vele es esgiteni szeretnek neki!?koszonom Anuykam 56 eves csak,nem tul idos! Igy is Pszichiatriara menjunk?Fanni

        Dr. Csuth Ágnes válasza a feledékenység témában

        Kedves Kérdező! Amiatt, hogy MRI készült, feltételezem, hogy egyéb vizsgálatok is voltak már, ezek eredményének ismeretében bővebben lehetne nyilatkozni, egyelőre annyit tudok a tünetek alapján mondani, hogy ideggyógyászati és pszichiátriai ok is felmerül.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 31., 12:51; Megválaszolva: 2011. április 01., 15:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: