• Depresszió

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Doktornö/ur mar nem tudom mit tehetnek!parkapcsolatban eltem 2 evig es es most vege van mert egyszeruen anyirra feltekeny vagyok hogy az mar beteges !paromat minden pillanatban hivtam ,irtam neki es ha lehet az mondani mar zakklatam !egyszeruen nem tudok dolgozni aludni semmit csinalni mert csak az jar a fejemben hogy van valakije !egyszeruen mar nem erdekel semmi ha beszelnek hozzam meg sem hallom!csak azt szeretnem kerdezni hogy mit tehetnek?ez mar mindig igy fog maradni?valaszat elöre is köszönöm

        Dr. Veress Dóra válasza a féltékenység témában

        Kedves Kérdező! A féltékenység részben önbizalomhiányből, korábbi tapasztalatokból vagy éppen a jelen kapcsolatban felmerülő bizalmatlanságból táplálkozik. Egy ideig normális érzés, de egy ponton túl már inkább veszélyezteti a kapcsolatot. Ha alaptalannak érzi a féltékenykedést, akkor javaslom, hogy keressen fel egy pszichiátriai gondozót, ahol pszichológiai tesztek elvégzésével kiderítik, hogy áll-e mentális betegség a tünetek hátterében. Amennyiben erre utaló jelet nem találnak, akkor nem kell aggódnia, de mindenképp érdemes egy pszichológust felkeresnie, akivel erősítik az önbizalmát és megkeresik a tünetek hátterében álló lelki problémákat.


        Kérdés: 2011. március 15., 18:37; Megválaszolva: 2011. március 17., 00:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: